In hetzelfde departement...
 
  1. Voordelen
  2. Omgeving
  3. Foto
  4. Promotie
  5. Lastminute
  6. Video
  7. Contact
Campinggids > frankrijk > Poitou Charentes > Charente Maritime > Les Mathes > Omgeving Camping Yelloh! Village - Parc De La Côte Sauvage

Omgeving Camping Yelloh! Village - Parc De La Côte Sauvage

De Camping Yelloh! Village - Parc De La Côte Sauvage is gelegegen in het partement "Charente Maritime", in Les Mathes in de regio "Poitou Charentes".
Deze camping, geclasseerd biedt u 400 staanplaatsen Camping aan zee.
Open vanaf 11-04-15 tot 15-09-15 (Laatste update op 09-02-15), De Camping Yelloh! Village - Parc De La Côte Sauvage biedt u een brochure op verzoek...

hier is de beschrijving van de camping :

[automatische vertaling] zon vakantie, gezien de uitgestrektheid van de atlantische oceaan.
tussen de gironde en de oceaan, yellloh! village - park de wilde kust heeft een jodium smaak en zandkastelen. gesust door de atlantische oceaan onder een milde zomerzon, omgeven door zandstranden, wijngaarden en historische bossen, onze camping biedt u voor een idyllische vakantie.
plezier, ontspanning, activiteiten en ontdekking zijn de kenmerken van uw verblijf in de charente maritime. wagen in de omliggende eilanden, geniet van de toeristische palmyra, een wandeling langs de paden van het bos, moerassen en kliffen, steek de gironde per veerboot of een bezoek aan de wijngaarden van de medoc. net temmen de wilde kust met familie of vrienden voor een vakantie vol kleur!

Français English Nederlandse Deutsch Italiano Español
Vous êtes un professionnel ?

Twitter Facebook