In hetzelfde departement...
 
  1. Voordelen
  2. Omgeving
  3. Foto
  4. Promotie
  5. Lastminute
  6. Video
  7. Contact
Campinggids > frankrijk > Auvergne > Puy De Dome > Singles > Omgeving Camping Le Moulin De Serre

Omgeving Camping Le Moulin De Serre

De Camping Le Moulin De Serre is gelegegen in het partement "Puy De Dome", in Singles in de regio "Auvergne".
Deze camping, geclasseerd biedt u 99 staanplaatsen Camping in de bergen.
Open vanaf 13-04-19 tot 15-09-19 (Laatste update op 11-01-19), De Camping Le Moulin De Serre biedt u een brochure op verzoek...

hier is de beschrijving van de camping :

[machine vertaling] tussen lake bort-les-organen en auvergne vulkanenpark, de molen emissies verwelkomt u in een groene omgeving: een rivier (de burande) omgeving van de beboste heuvels. de camping is gelegen in de puy-de-dome, cantal en de grens van de correze. het dal is geclassificeerd als een "natura 2000", zoals de vallei van de dordogne 2 km.

de puy de dome heeft veel natuurgebieden: het parc des volcans d'auvergne in frankrijk alleen, (puy de dome, puy de sancy ...). dit gebied kunt u gemakkelijk de top te bereiken, lopen op ritten met uw familie, u baden in vele meren (bort-les-organen, chambon), het ontdekken van watervallen, flora en fauna (marmotten).

sporten, vele activiteiten wachten u (klimmen, mountainbiken, vissen, varen ..). getuigen van de geschiedenis zijn legioenen kastelen en dorpjes (murol, besse), romaanse kerken (orcival) niet de kuuroorden voor gezondheid en welzijn (de bourboule), kaas (st nectaire) vergeten en truffels (streekgerecht). voor meer info over vulkanisme, bezoek vulcania!


 Op minder dan 2 km van Camping Le Moulin De Serre


 Op minder dan 7 km van Camping Le Moulin De Serre


 Op minder dan 15 km van Camping Le Moulin De Serre

Français English Nederlandse Deutsch Italiano Español
Vous êtes un professionnel ?

Twitter Facebook