In hetzelfde departement...
 
  1. Voordelen
  2. Omgeving
  3. Foto
  4. Promotie
  5. Lastminute
  6. Video
  7. Contact
Campinggids > frankrijk > Provence Alpes Cote D Azur > Var > Ginasservis > Omgeving Camping Ginasservis

Omgeving Camping Ginasservis

De Camping Ginasservis is gelegegen in het partement "Var", in Ginasservis in de regio "Provence Alpes Cote D Azur".
Deze camping, geclasseerd biedt u 27 staanplaatsen Camping op het platteland.
Open vanaf 01-01-10 tot 31-12-10 (Laatste update op 06-05-10), De Camping Ginasservis biedt u een brochure op verzoek...

hier is de beschrijving van de camping :

<[machine translation]> op het kruispunt van de luberon, var en bouches du rhone in het hart van de provence, ontdekt u:

- castellane en omgeving
deze stad is een van de twee deuren van de gorges du verdon. wandelaars en toeristen vindt u een aangenaam verblijf. de stad ligt onder een vreemde rots en biedt alle mediterrane kleuren en zachte wandelingen in de schilderachtige straatjes.

- lach en valensole
gelegen aan de samenvloeiing van twee stromende beekjes, lachen vereerd als de oudste stad van de alpes de hautes provence ontdekt u zijn romeinse overblijfselen. inderdaad, was lachen, gebouwd in romeinse kolonie, verwierf een echte belang aan het einde van het rijk. ga naar de romeinse colonanade grijze graniet dat is de rest van de gevel van een tempel tetrastyle blijkbaar gewijd aan apollo.

- forcalquier en omgeving
aantrekkingskracht van de bergen en de luberon, de durance en cavalon kruisten hun pieken en hun banken te folcalquier trekken basin, waar de menselijke aanwezigheid dateren 100 000 jaar. de site heeft het voordeel dat ze uitgerust met een bron. hij was dus gedoopt zijn forcalquier, die de bron rots betekent.

- manosque en omgeving
manosque naam is keltisch-ligurische oorsprong en betekent "heuvel mensen". na de plundering van de stad door de onbezonnen over het jaar 900, manosque herboren rond ...

Foto's van het departement zonder contractwaarde "Var"

 Op minder dan 2 km van Camping Ginasservis


 Op minder dan 7 km van Camping Ginasservis


 Op minder dan 15 km van Camping Ginasservis

Français English Nederlandse Deutsch Italiano Español
Vous êtes un professionnel ?

Twitter Facebook