In hetzelfde departement...
 
 1. Voordelen
 2. Omgeving
 3. Foto
 4. Promotie
 5. Lastminute
 6. Video
 7. Contact

Camping Les Tomasses

Photos du Camping Les Tomasses
Photos du Camping Les Tomasses
Photos du Camping Les Tomasses
Meer foto's van de camping

Classement

met 92 staanplaatsen

Gesproken talen Français  English  Español  

Familiecamping met verwarmd zwembad en animatieprogramma voor kinderen, tieners en volwassenen in een groene omgeving en aan de oever van de rivier, op 20 km van de stranden van de middellandse zee, op 23 km van hyères en op 23 km van toulon. wij bieden vele activiteiten op de camping: multisportterrein, zwembad, reuzentrampoline, kinderspeeltuin, miniboerderij. een restaurant en bar staan tot uw beschikking en bieden een traditionele keuken, huisgemaakte pizza's en snacks. wij bieden staanplaatsen en stacaravans.

Staanplaatsen vanaf 17€/nacht

Verhuuraccommodaties vanaf 199€/week

Aangegeven tarieven met uitzondering van aanbiedingen en last minutes, onder de volledige verantwoordelijkheid van de beheerdercamping.
Tarief staanplaats = 1 nacht voor 2 volwassenen + [voertuig + caravan of tent] of camper + electriciteit (exclusief toeristenbelasting).
Tarief verhuuraccommodatie = 1 week verhuur voor 4 personen minimum pour 2 volwassenen, 2 kinderen onder de 13 en 1 voertuig (exclusief extra's en toeristenbelasting).
Localisation

Localisering Camping Les Tomasses

Lat : 43.232333 | Long : 6.007282

Statistiques camping Statistieken Camping Les Tomasses

Inscrijfdatum camping Inscrijfdatum : 27-04-17

Laatste update : camping Laatste update : 08-04-21

 Campingbestand : 6131 bezoekers

 Campingwebsite : 4938 bezoekers

CAMPING LES TOMASSES
Camping Les Tomasses
83210 Belgentier
FRANKRIJK
Telefoon 04 94 48 92 70
MeeneemmaaltijdenRestaurantBarIjs om in te vriezenSanitair toegankelijk voor gehandicaptenWasmachineStrijkenWarme douchesBaby badkamerMini ClubSpeeltuinenCheques vacancesLabellise VACAFCredit cardsChequesCamping QualiteVerhuur van stacaravansSchaduwHalf schaduwZeer schaduwrijkWater op de staanplaatsenElectriciteitCamperparkingEerste hulpTelefoonInternetterminalWifi op staanplaatsenPostservicekluisstallingHuisdieren toegestaan met supplementZwembadKikkerbadZwemmen in meer of rivierVolley BallJeu de boules terreinTafeltennisMultisport terreinVoetbalterreinVissenWandelenGeorganiseerde animatieSportieve animatieAvondanimatieTelevisieBibliotheek
Photos du Camping Les Tomasses Photos du Camping Les Tomasses Photos du Camping Les Tomasses
Français English Nederlandse Deutsch Italiano Español
Vous êtes un professionnel ?

Twitter Facebook