Campings in dezelfde omgeving...
 
  1. Voordelen
  2. Omgeving
  3. Foto
  4. Promotie
  5. Lastminute
  6. Video
  7. Contact

Camping Les Préveils

Deze camping biedt geen foto's - Hier enige informatie over de camping :

Classement

met 185 staanplaatsen

Gesproken talen Français  English  Deutsch  

Of het nu gaat om een paar dagen in het tussenseizoen of voor een langer verblijf in de zomer de camping van préveils is de ideale frame voor uw vakantie een succes in la tranche sur mer in 150 meter van de zee met een eigen toegang, een aantrekkelijke badplaats, geneste tussen zee en bos. zijn groot verwarmd zwembad en deze infrastructuur omgeven met zijn dennenbos laat profiteren hele jaar van geneugten van het water.

dat zou je zeggen van een weekendje ontspanning om u te helpen, in de aquagym, van een spier- bestuurders, een spa of een massage met onze gediplomeerde masseur terwijl uw kinderen zich vermaken in de mini-club ingelijste en door onze organisatoren ?

u dream about it? het is mogelijk dat préveils je koffers en ontspannen.

préveils is een camping 4 sterren en ons kwaliteitsvoorschriften bracht ons elk jaar te verbeteren altijd onze vestiging in termen van comfort en bieden u alle nodige controles ter plaatse.

de verhuur voorraad bestaat uit stacaravans, chalet, écolodge en appartement recente

in juli en augustus ons team van animaties nodigt u in de dag in allerlei animaties: dansen, een miniclub voor de kinderen van 6 tot 12 jaar, de lichamelijke en sportactiviteiten, stap, dans als voor de feestelijke avond, u bevindt zich hier in het hart van een groot theater uitgerust met een scène waar vindt cabaret, live theater en musicals met tolken.
in préveils, goed humeur en wonen hem bij elkaar onze gemoedstoestand!

dat is wat u wacht in de zen préveils, aquatisch, voor detectie, amusement, préveils van april tot september is voor u gemaakt!

Localisation

Localisering Camping Les Préveils

Lat : 46.3445024 | Long : -1.393619

Statistiques camping Statistieken Camping Les Préveils

Inscrijfdatum camping Inscrijfdatum : 17-08-15

Laatste update : camping Laatste update : 05-11-20

 Campingbestand : 11422 bezoekers

 Abonnement van de camping : Vervallen  

CAMPING LES PREVEILS
16 Avenue Saint Anne
85360 La Tranche Sur Mer
FRANKRIJK
Telefoon 02 51 30 30 52
MeeneemmaaltijdenRestaurantBarBakkerIjs om in te vriezenBarbecueVerhuur toegankelijk voor gehandicaptenVolledig toegankelijk voor gehandicaptenWasmachineDroogmachineStrijkenWarme douchesBaby badkamerMini ClubSpeelzaalSpeeltuinenCheques vacancesLabellise VACAFCredit cardsChequesCamping ChequeLabel Clef VerteVerhuur van chaletsVerhuur van stacaravansVerhuur van appartementenVerhuur van bungalowtentenSchaduwHalf schaduwWater op de staanplaatsenElectriciteitCamperaansluitingCamperparkingTelefoonInternetterminalWifi op staanplaatsenPostservicekluisstallingHuisdieren toegestaan met supplementZwembadKikkerbadStrandVolley BallJeu de boules terreinTafeltennisTennisbanenMultisport terreinSportzaalVoetbalterreinWandelenGeorganiseerde animatieSportieve animatieAvondanimatieTelevisieVideospellenBiljartTafelvoetbalKaartspelenGemeenschapsspellen
Français English Nederlandse Deutsch Italiano Español
Vous êtes un professionnel ?

Twitter Facebook