In hetzelfde departement...
 
  1. Voordelen
  2. Omgeving
  3. Foto
  4. Promotie
  5. Lastminute
  6. Video
  7. Contact
Campinggids > frankrijk > Bretagne > Cotes D Armor > Merdrignac > Camping Le Val De Landrouet

Camping Le Val De Landrouet

Photos du Camping Le Val De Landrouet
Photos du Camping Le Val De Landrouet
Photos du Camping Le Val De Landrouet
Meer foto's van de camping

Classement

met 80 staanplaatsen

Gesproken talen Français  English  Español  

[machine vertaling] uitzonderlijke locatie voor het verkennen van bretagne familie! in het hart van bretagne te ontdekken op de vallei landrouet camping vakantiedorp van 45 sites, 5 stacaravans en 35 huisjes. in een bebost park van 15 hectare, prachtig natuurlijk kunt u echt in contact met de natuur en ontspannen door het nemen van de vele wandelpaden in vrede. verstrekt, indien u wilt verplaatsen, zwemmen, lachen, springen, navigeren, spelen, vissen ... landrouet de vallei biedt meer dan 20 gratis * recreatie: kanoën, kajakken, boogschieten, schermen, tennis, golf swin .... begeleid door gekwalificeerde status. u kunt ook genieten van het verwarmde zwembad met glijbaan, een stoombad, sauna en massagebank, de kids club voor het plezier van de kleinste (en grootste!).
door haar unieke ligging, de vallei van landrouet kunt u het ontdekken van de bretagne: st. malo, de golf van morbihan, perros guirec, carnac, bos broceliande, dinan, dinard ... mont st michel ...

* voor boekingen van een week in bed of in een stacaravan tijdens het seizoen.

Staanplaatsen vanaf 16€/nacht

Verhuuraccommodaties vanaf 260€/week

Aangegeven tarieven met uitzondering van aanbiedingen en last minutes, onder de volledige verantwoordelijkheid van de beheerdercamping.
Tarief staanplaats = 1 nacht voor 2 volwassenen + [voertuig + caravan of tent] of camper + electriciteit (exclusief toeristenbelasting).
Tarief verhuuraccommodatie = 1 week verhuur voor 4 personen minimum pour 2 volwassenen, 2 kinderen onder de 13 en 1 voertuig (exclusief extra's en toeristenbelasting).
Localisation

Localisering Camping Le Val De Landrouet

Lat : 48.19840 | Long : -2.41565

Statistiques camping Statistieken Camping Le Val De Landrouet

Inscrijfdatum camping Inscrijfdatum : 04-06-11

Laatste update : camping Laatste update : 26-11-19

 Campingbestand : 31912 bezoekers

 Campingwebsite : 10161 bezoekers

CAMPING LE VAL DE LANDROUET
14 Rue Du Gouède
22230 Merdrignac
FRANKRIJK
Telefoon 02 96 28 47 98
BarIjs om in te vriezenBarbecueSanitair toegankelijk voor gehandicaptenVerhuur toegankelijk voor gehandicaptenVolledig toegankelijk voor gehandicaptenWasmachineDroogmachineStrijkenWarme douchesBaby badkamerSauna, hammam of bubbelbadMini ClubSpeelzaalSpeeltuinenCheques vacancesLabellise VACAFCredit cardsChequesCamping het hele jaar geopendTourisme en handicapVerhuur van chaletsVerhuur van stacaravansVerhuur van bungalowsVerhuur van tentenVerhuur van caravansNatuurcampingSchaduwHalf schaduwZeer schaduwrijkWater op de staanplaatsenWaterafvoerElectriciteitCamperaansluitingCamperparkingInternetterminalstallingHuisdieren toegestaan met supplementZwembadKikkerbadWaterglijbaanKano en KayakVolley BallFietsverhuurJeu de boules terreinTafeltennisMini golfTennisbanenVoetbalterreinBoogschietenVissenWandelenGeorganiseerde animatieSportieve animatieAvondanimatieTelevisieBibliotheekKaartspelenGemeenschapsspellen
Photos du Camping Le Val De Landrouet Photos du Camping Le Val De Landrouet Photos du Camping Le Val De Landrouet
Français English Nederlandse Deutsch Italiano Español
Vous êtes un professionnel ?

Twitter Facebook