In hetzelfde departement...
 
  1. Voordelen
  2. Omgeving
  3. Foto
  4. Promotie
  5. Lastminute
  6. Video
  7. Contact
Campinggids > frankrijk > Auvergne > Puy De Dome > Singles > Camping Le Moulin De Serre

Camping Le Moulin De Serre

Photos du Camping Le Moulin De Serre
Photos du Camping Le Moulin De Serre
Photos du Camping Le Moulin De Serre
Meer foto's van de camping

Classement

met 99 staanplaatsen

Gesproken talen Français  English  

Deze zeer ruime en goed onderhouden camping ligt gelegen in een mooie bebosde vallai naast de burande rivier, dicht bij de dordogne valley, tussen het grote meer van bort les orgues en het vulkanen park van de auvergne.

de camping plaatsen zijn ruim, begrast en afgesloten met beplantingen. onze voorzieningen ; een groot verwarmd zwembad, speelplaats en clubhuis voor de kinderen, tennis, kanoen, bungalows en stacaravans voor verhuur, bar en snacks. u treft bij ons een gezellige sfeer. we hopen u spoedig te zien !

Staanplaatsen vanaf 16.2€/nacht

Verhuuraccommodaties vanaf 210€/week

Aangegeven tarieven met uitzondering van aanbiedingen en last minutes, onder de volledige verantwoordelijkheid van de beheerdercamping.
Tarief staanplaats = 1 nacht voor 2 volwassenen + [voertuig + caravan of tent] of camper + electriciteit (exclusief toeristenbelasting).
Tarief verhuuraccommodatie = 1 week verhuur voor 4 personen minimum pour 2 volwassenen, 2 kinderen onder de 13 en 1 voertuig (exclusief extra's en toeristenbelasting).
Localisation

Localisering Camping Le Moulin De Serre

Lat : 45.54315 | Long : 2.54230

Statistiques camping Statistieken Camping Le Moulin De Serre

Inscrijfdatum camping Inscrijfdatum : 11-02-10

Laatste update : camping Laatste update : 11-01-19

 Campingbestand : 51700 bezoekers

 Campingwebsite : 24849 bezoekers

CAMPING LE MOULIN DE SERRE
D73, Vallée De La Burande
63690 Singles
FRANKRIJK
Telefoon 04 73 21 16 06
KruidenierMeeneemmaaltijdenBarBakkerIjs om in te vriezenBarbecueSanitair toegankelijk voor gehandicaptenVerhuur toegankelijk voor gehandicaptenWasmachineDroogmachineStrijkenGasverkoopWarme douchesBaby badkamerSauna, hammam of bubbelbadMini ClubSpeelzaalSpeeltuinenCheques vacancesLabellise VACAFCredit cardsChequesCamping QualiteLabel Clef VerteVerhuur van stacaravansVerhuur van bungalowsVerhuur van bungalowtentenHalf schaduwWater op de staanplaatsenWaterafvoerElectriciteitCamperaansluitingCamperparkingEerste hulpTelefoonWifi op staanplaatsenPostserviceHuisdieren toegestaan met supplementZwembadZwemmen in meer of rivierKano en KayakVolley BallFietsverhuurJeu de boules terreinTafeltennisTennisbanenSportzaalBoogschietenVissenWandelenGeorganiseerde animatieAvondanimatieTelevisieBibliotheekVideospellenBiljartKaartspelenGemeenschapsspellen
Photos du Camping Le Moulin De Serre Photos du Camping Le Moulin De Serre Photos du Camping Le Moulin De Serre
Français English Nederlandse Deutsch Italiano Español
Vous êtes un professionnel ?

Twitter Facebook