In hetzelfde departement...
 
  1. Voordelen
  2. Omgeving
  3. Foto
  4. Promotie
  5. Lastminute
  6. Video
  7. Contact
Campinggids > frankrijk > Limousin > Haute Vienne > Marval > Camping Le Grand Lac

Camping Le Grand Lac

Photos du Camping Le Grand Lac
Photos du Camping Le Grand Lac
Photos du Camping Le Grand Lac
Meer foto's van de camping

Classement

met 129 staanplaatsen

Gesproken talen Français  English  

[machine vertaling] op zoek naar iets anders, zoals bij de grote vijver is een plaats gelegen in het hart van het parc naturel perigord-limousin.

een dromenland voor liefhebbers van natuurtoerisme, ideaal voor ontspanning, het buitenleven, anders gaan leven!
zijn meer, 6 hectare grond, genesteld in het centrum van de camping, u zult het roofdier te plagen, frituren, karper, en anderen ... vrij.
een groot voordeel van deze site is beschikbaar, de ene kant van het meer, accommodatie en locatie en de andere, de tactieken en feestelijk.

het zwembad met zijn zwembad heeft een helling dia's (3 dia's), een peuterbad en een spa om te ontspannen. zijn ook tot uw beschikking, speeltuinen, jeu de boules gebied en de tunnel met de golfsport te leren.
zijn "bar-restaurant-pizzeria met zijn grote scherm, is ook een plek om te wonen, voor animaties, zoals bingo, casino games, karaoke, thema-avonden, shows en dansen met een band of dj ".

u vindt er ook een speelkamer met biljart, flipperkast, haar voetbal, de sjoelbak, een mini-club voor 6 / 12 jaar, workshops voor creatieve vrijetijdsbesteding en recreatieve ruimte "tv" en nieuw in 2010, de kamer "tieners" gereserveerd voor 13/17ans ...
over de "gratis disco is een disco tot uw beschikking om te maken, animeren uw avonden.
geworden, opnieuw worden de ...

Staanplaatsen vanaf 15.9€/nacht

Verhuuraccommodaties vanaf 99€/week

Aangegeven tarieven met uitzondering van aanbiedingen en last minutes, onder de volledige verantwoordelijkheid van de beheerdercamping.
Tarief staanplaats = 1 nacht voor 2 volwassenen + [voertuig + caravan of tent] of camper + electriciteit (exclusief toeristenbelasting).
Tarief verhuuraccommodatie = 1 week verhuur voor 4 personen minimum pour 2 volwassenen, 2 kinderen onder de 13 en 1 voertuig (exclusief extra's en toeristenbelasting).
Localisation

Localisering Camping Le Grand Lac

Lat : 45.6670555 | Long : 0.78964233

Statistiques camping Statistieken Camping Le Grand Lac

Inscrijfdatum camping Inscrijfdatum : 09-06-08

Laatste update : camping Laatste update : 15-03-16

 Campingbestand : 51352 bezoekers

 Campingwebsite : 48360 bezoekers

CAMPING LE GRAND LAC
11 Le Puy
87440 Marval
FRANKRIJK
Telefoon 05 55 78 73 85
Fax 05 55 78 74 85
KruidenierMeeneemmaaltijdenRestaurantBarBakkerIjs om in te vriezenBarbecueSanitair toegankelijk voor gehandicaptenVerhuur toegankelijk voor gehandicaptenWasmachineDroogmachineStrijkenWarme douchesBaby badkamerSauna, hammam of bubbelbadMini ClubSpeelzaalSpeeltuinenCheques vacancesLabellise VACAFCredit cardsChequesVerhuur van chaletsVerhuur van stacaravansVerhuur van bungalowsVerhuur van bungalowtentenHalf schaduwWater op de staanplaatsenWaterafvoerElectriciteitCamperaansluitingCamperparkingEerste hulpTelefoonInternetterminalPostservicekluisstallingHuisdieren toegestaan met supplementWaterpretparkZwembadKikkerbadWaterglijbaanStrandWaterfietsenVolley BallJeu de boules terreinTafeltennisGolfMultisport terreinVissenWandelenGeorganiseerde animatieSportieve animatieAvondanimatieDiscotheekTelevisieBibliotheekVideospellenBiljartTafelvoetbalKaartspelenGemeenschapsspellen
Photos du Camping Le Grand Lac Photos du Camping Le Grand Lac Photos du Camping Le Grand Lac
Français English Nederlandse Deutsch Italiano Español
Vous êtes un professionnel ?

Twitter Facebook