In hetzelfde departement...
 
  1. Voordelen
  2. Omgeving
  3. Foto
  4. Promotie
  5. Lastminute
  6. Video
  7. Contact

Camping Le Garrigon

Deze camping biedt geen foto's - Hier enige informatie over de camping :

Classement

met 173 staanplaatsen

Gesproken talen Français  English  

Dit rustige familie camping is uitgerust met de nieuwste en airconditioning / verwarmde stacaravans en staanplaatsen voor tenten , campers en caravans met de mogelijkheid van elektriciteit , drinkbaar water en afvalwater.

dit is het hart van een unieke plaats in de provence , tussen nyons , grignan , valreas , vaison la romaine , dieulefit tussen vaucluse en drôme provençale hebben wij het genoegen u te mogen verwelkomen op de camping " le garrigon . " tussen de wijngaarden en lavendel , zal het aanbieden onderhoudend , gevarieerde en ontspannende vakantie .

een uitnodiging om te wandelen en te rusten , om te ontsnappen en ontdek de smaken van onze regio wordt aangeboden aan het ritme van de krekels en de geur van lavendel .

de vaucluse is een groot gebied open voor natuurliefhebbers ( wandelpaden , fietspaden ) , en de zon ( 300 dagen zon per jaar ) . je zal haar kunst van het leven , gevormd door de rijke en unieke verleden, die een grote erfenis heeft achtergelaten ontdekken : kastelen , typische stenen boerderij , zal omliggende dorpen u betoveren .

Localisation

Localisering Camping Le Garrigon

Lat : 44.38310 | Long : 4.93046

Statistiques camping Statistieken Camping Le Garrigon

Inscrijfdatum camping Inscrijfdatum : 28-06-11

Laatste update : camping Laatste update : 23-09-21

 Campingbestand : 46839 bezoekers

 Abonnement van de camping : Vervallen  

CAMPING LE GARRIGON
Chemin De Visan
84600 Grillon
FRANKRIJK
Telefoon 04 90 28 72 94
KruidenierBarBakkerIjs om in te vriezenBarbecueSanitair toegankelijk voor gehandicaptenVolledig toegankelijk voor gehandicaptenWasmachineWarme douchesBaby badkamerMini ClubSpeeltuinenCheques vacancesCredit cardsChequesVerhuur van stacaravansSchaduwHalf schaduwWater op de staanplaatsenWaterafvoerElectriciteitCamperaansluitingCamperparkingWifi op staanplaatsenHuisdieren toegestaan met supplementZwembadKikkerbadWaterglijbaanJeu de boules terreinTafeltennisAvondanimatieTelevisieTafelvoetbalKaartspelenGemeenschapsspellen
Français English Nederlandse Deutsch Italiano Español
Vous êtes un professionnel ?

Twitter Facebook