In hetzelfde departement...
 
  1. Voordelen
  2. Omgeving
  3. Foto
  4. Promotie
  5. Lastminute
  6. Video
  7. Contact
Campinggids > frankrijk > Auvergne > Puy De Dome > Orcet > Camping Le Clos Auroy

-30% Camping Le Clos Auroy

Photos du Camping Le Clos Auroy
Photos du Camping Le Clos Auroy
Photos du Camping Le Clos Auroy
Meer foto's van de camping

Classement

met 85 staanplaatsen

Gesproken talen Français  English  Nederlandse  Deutsch  Español  

De camping is één van de betere campings van de auvergne en puydedome. op camping le clos auroy vindt u werkelijk alles wat u nodig heeft voor een uitstekende vakantie. wij bieden onder andere; verwarmd zwembadparadijs glijbanen (één normaal bad, één kinderbad en één bad met rivier, spuitkanonnnen, waterval, yacussie en nog veel meer, verward en zeer modern sanitair, kinderspeeltuinen en natuurlijk nog véél meer!

in de directe omgeving heeft u vulkanen, meren, rivieren en zeer oude mooie dorpjes. vergeet de oude vulkaan de puydedome niet, of anders vulcania. op de camping zelf hebben wij al in het nederlands vertaalde wandel routes en autoroutes voor u verkrijgbaar. want wandelen kunt u hier ook uitstekend, dit o.a. met rond de 10.000 km uitgezette wandel routes. u zult het echt zien, een verblijf in deze mooie omgeving en op deze camping is zeer zeker de moeite waard. graag zien wij u als klant langskomen.

Staanplaatsen vanaf 32.6€/nacht

Verhuuraccommodaties vanaf 250€/week

Aangegeven tarieven met uitzondering van aanbiedingen en last minutes, onder de volledige verantwoordelijkheid van de beheerdercamping.
Tarief staanplaats = 1 nacht voor 2 volwassenen + [voertuig + caravan of tent] of camper + electriciteit (exclusief toeristenbelasting).
Tarief verhuuraccommodatie = 1 week verhuur voor 4 personen minimum pour 2 volwassenen, 2 kinderen onder de 13 en 1 voertuig (exclusief extra's en toeristenbelasting).
Localisation

Localisering Camping Le Clos Auroy

Lat : 45.7002749 | Long : 3.16953420

Statistiques camping Statistieken Camping Le Clos Auroy

Inscrijfdatum camping Inscrijfdatum : 10-04-06

Laatste update : camping Laatste update : 09-01-19

 Campingbestand : 293308 bezoekers

 Campingwebsite : 6488 bezoekers

CAMPING LE CLOS AUROY
Rue De La Narse
63670 Orcet
FRANKRIJK
Telefoon 04 73 84 26 97
KruidenierMeeneemmaaltijdenBarBakkerIjs om in te vriezenSanitair toegankelijk voor gehandicaptenVolledig toegankelijk voor gehandicaptenWasmachineDroogmachineGasverkoopWarme douchesBaby badkamerSauna, hammam of bubbelbadSpeelzaalSpeeltuinenCheques vacancesCredit cardsChequesNabijheid van een grote stadCamping het hele jaar geopendVerhuur van stacaravansVerhuur van bungalowtentenSchaduwHalf schaduwElectriciteitCamperaansluitingCamperparkingInternetterminalWifi op staanplaatsenkluisHuisdieren toegestaan met supplementHuisdieren verboden in de verhuuraccommodatiesWaterpretparkZwembadKikkerbadWaterglijbaanZwemmen in meer of rivierStrandJeu de boules terreinTafeltennisPaardrijdenVissenWandelenTelevisieBibliotheekTafelvoetbal
Photos du Camping Le Clos Auroy Photos du Camping Le Clos Auroy Photos du Camping Le Clos Auroy
Français English Nederlandse Deutsch Italiano Español
Vous êtes un professionnel ?

Twitter Facebook