In hetzelfde departement...
 
  1. Voordelen
  2. Omgeving
  3. Foto
  4. Promotie
  5. Lastminute
  6. Video
  7. Contact

Camping La Loubine

Photos du Camping La Loubine
Photos du Camping La Loubine
Photos du Camping La Loubine

Classement

met 386 staanplaatsen

Gesproken talen Français  English  

Uw 4-sterren camping in de vendée olonne-sur-mer in de buurt van sables d'olonne. uw camping op 1800 meter van het strand in sauveterre directe toegang via de dennen. camping met zwembad in een waterpark met 3 verwarmde zwembaden met 8 waterglijbanen, water park bubbelbad. bar / restaurant, fietspaden, wifi.

Staanplaatsen vanaf 23.5€/nacht

Verhuuraccommodaties vanaf 189€/week

Aangegeven tarieven met uitzondering van aanbiedingen en last minutes, onder de volledige verantwoordelijkheid van de beheerdercamping.
Tarief staanplaats = 1 nacht voor 2 volwassenen + [voertuig + caravan of tent] of camper + electriciteit (exclusief toeristenbelasting).
Tarief verhuuraccommodatie = 1 week verhuur voor 4 personen minimum pour 2 volwassenen, 2 kinderen onder de 13 en 1 voertuig (exclusief extra's en toeristenbelasting).
Localisation

Localisering Camping La Loubine

Lat : 46.545089 | Long : -1.806952

Statistiques camping Statistieken Camping La Loubine

Inscrijfdatum camping Inscrijfdatum : 28-10-16

Laatste update : camping Laatste update : 01-04-19

 Campingbestand : 8008 bezoekers

 Campingwebsite : 17397 bezoekers

CAMPING LA LOUBINE
1 Route De La Mer
85340 Olonne Sur Mer
FRANKRIJK
Telefoon 02 51 33 12 92
MeeneemmaaltijdenRestaurantBarBakkerBarbecueSanitair toegankelijk voor gehandicaptenVerhuur toegankelijk voor gehandicaptenVolledig toegankelijk voor gehandicaptenWasmachineDroogmachineSpeelzaalSpeeltuinenCheques vacancesCredit cardsChequesCamping ChequeNabijheid van een grote stadVerhuur van chaletsVerhuur van stacaravansVerhuur van bungalowsVerhuur van bungalowtentenSchaduwHalf schaduwWater op de staanplaatsenElectriciteitCamperaansluitingCamperparkingEerste hulpTelefoonInternetterminalWifi op staanplaatsenkluisHuisdieren toegestaan met supplementWaterpretparkZwembadBinnenzwembadKikkerbadWaterglijbaanSolariumVolley BallFietsverhuurJeu de boules terreinTafeltennisMini golfMultisport terreinSportzaalBibliotheekVideospellenBiljartTafelvoetbalKaartspelenGemeenschapsspellen
Photos du Camping La Loubine Photos du Camping La Loubine Photos du Camping La Loubine
Français English Nederlandse Deutsch Italiano Español
Vous êtes un professionnel ?

Twitter Facebook