In hetzelfde departement...
 
  1. Voordelen
  2. Omgeving
  3. Foto
  4. Promotie
  5. Lastminute
  6. Video
  7. Contact
Campinggids > frankrijk > Pays De La Loire > Loire Atlantique > Guerande > Camping L'étang Du Pays Blanc

Camping L'étang Du Pays Blanc

Photos du Camping L'étang Du Pays Blanc
Photos du Camping L'étang Du Pays Blanc
Photos du Camping L'étang Du Pays Blanc
Meer foto's van de camping

Classement

met 120 staanplaatsen

Gesproken talen Français  English  

Kamperen in de witte landen pond is een gezinsvriendelijk *** camping het hele jaar geopend op een 5 hectare ligt op 30 meter van een visvijver (30 ha). beboste site met de rustige ruime en schaduwrijke in de natuur, gelegen op gelijke afstand van het strand van la baule, het middeleeuwse stadje guérande met zijn kwelders en brière regional park. minder dan een uur van nantes. stacaravan verhuur (één pmr), chalets, bungalows, tenten, cocosweets, plaatsen en campers, tipi's rond onze vijver voor een complete verandering van omgeving. mogelijkheid van het huren van de week-end of de nacht. gezondheid voor iedereen met een handicap. ter plaatse : mini-boerderij, winkel, tafeltennis, tafelvoetbal, speeltuin, trampoline, springkasteel, outdoor fitness, wifi betalen, kinderclub, volleybal, een eigen vijver voor kleine mooie ballads... animaties en het openen van de snack met brood en gebak tijdens pasen, zomer en allerheiligen wettelijke feestdagen en lange weekenden. verwarmd overdekt zwembad van april tot de vakantie van all saints. wellnesscentrum (spa en sauna) geopend op de openingstijden.
huisdieren niet toegestaan in onze accommodatie, lakens en handdoeken niet meegeleverd, tv en barbecue toeslag.

Staanplaatsen vanaf 13€/nacht

Verhuuraccommodaties vanaf 179€/week

Aangegeven tarieven met uitzondering van aanbiedingen en last minutes, onder de volledige verantwoordelijkheid van de beheerdercamping.
Tarief staanplaats = 1 nacht voor 2 volwassenen + [voertuig + caravan of tent] of camper + electriciteit (exclusief toeristenbelasting).
Tarief verhuuraccommodatie = 1 week verhuur voor 4 personen minimum pour 2 volwassenen, 2 kinderen onder de 13 en 1 voertuig (exclusief extra's en toeristenbelasting).
Localisation

Localisering Camping L'étang Du Pays Blanc

Lat : 47.345729 | Long : -2.346782

Statistiques camping Statistieken Camping L'étang Du Pays Blanc

Inscrijfdatum camping Inscrijfdatum : 22-02-12

Laatste update : camping Laatste update : 18-06-20

 Campingbestand : 35589 bezoekers

 Campingwebsite : 12002 bezoekers

CAMPING L'ETANG DU PAYS BLANC
47 Rue Des Chênes
44350 Guerande
FRANKRIJK
Telefoon 02 40 61 93 51
KruidenierMeeneemmaaltijdenRestaurantBarBakkerIjs om in te vriezenBarbecueSanitair toegankelijk voor gehandicaptenVerhuur toegankelijk voor gehandicaptenVolledig toegankelijk voor gehandicaptenWasmachineDroogmachineStrijkenGasverkoopWarme douchesBaby badkamerSauna, hammam of bubbelbadMini ClubSpeeltuinenCheques vacancesLabellise VACAFCredit cardsChequesLabel Clef VerteNabijheid van een grote stadCamping het hele jaar geopendVerhuur van chaletsVerhuur van stacaravansVerhuur van bungalowsVerhuur van bungalowtentenVerhuur van tentenSchaduwHalf schaduwElectriciteitWintercampingCamperparkingTelefoonInternetterminalWifi op staanplaatsenstallingHuisdieren toegestaan met supplementZwembadBinnenzwembadKikkerbadVolley BallFietsverhuurJeu de boules terreinTafeltennisMultisport terreinVoetbalterreinVissenGeorganiseerde animatieSportieve animatieAvondanimatieTelevisieBibliotheekBiljartTafelvoetbalKaartspelenGemeenschapsspellen
Photos du Camping L'étang Du Pays Blanc Photos du Camping L'étang Du Pays Blanc Photos du Camping L'étang Du Pays Blanc
Français English Nederlandse Deutsch Italiano Español
Vous êtes un professionnel ?

Twitter Facebook