Campings in dezelfde omgeving...
 
  1. Voordelen
  2. Omgeving
  3. Foto
  4. Promotie
  5. Lastminute
  6. Video
  7. Contact
Campinggids > frankrijk > Aquitaine > Dordogne > Ste Nathalene > Camping Du Domaine De Maillac

Camping Du Domaine De Maillac

Deze camping biedt geen foto's - Hier enige informatie over de camping :

Classement

met 174 staanplaatsen

Gesproken talen Français  English  Deutsch  Español  

Het kampeerterrein heeft 174 zeer royale plaatsen (waaronder 130 gereserveerd voor tenten, caravans en campers). wij bieden ook chalets, mobil-homes en studio-appartementen ann (2-8 pers). verder heeft de camping 2 sanitairblokken voorzien van warm water. elk sanitairblok over een wasmachine en een washdroger. tevensis er een speciaal gebied voor camper's, met elektriciteit en drainage (euro-relais), deze faciliteit kunnen wij het hele jaar aanbieden.
voldoende faciliteiten op het kampeerterrein : een verwarmd zwembad (200 m²), een kinderbadje (30 m²), jacuzzi en sauna en een bar met terras, een kleine supermarkt. tevens beschikken wij over een snack, andere faciliteiten aanwezig op de camping zijn; wifi-dekking, televisie, tennisbaan, minigolf, poolbiljart, tafeltennis.
animations in het hoogseizoen : de dag, mededinging en gevarieerde sporten toernooien. uitgangen in canoe op de dordogne ; de avond, organisatie van toernooien van kaarten ; avonds maaltijd met thema's livened up door groepen. vanavond discotheek.

Localisation

Localisering Camping Du Domaine De Maillac

Lat : 44.9130338 | Long : 1.2652864

Statistiques camping Statistieken Camping Du Domaine De Maillac

Inscrijfdatum camping Inscrijfdatum : 05-12-11

Laatste update : camping Laatste update : 23-11-15

 Campingbestand : 32603 bezoekers

 Abonnement van de camping : Vervallen  

CAMPING DU DOMAINE DE MAILLAC
Lieudit Maillac Le Petit
24200 Ste Nathalene
FRANKRIJK
Telefoon 05 53 59 22 12
Fax 05 53 29 60 17
KruidenierMeeneemmaaltijdenRestaurantBarBakkerIjs om in te vriezenSanitair toegankelijk voor gehandicaptenVerhuur toegankelijk voor gehandicaptenWasmachineDroogmachineStrijkenWarme douchesBaby badkamerSauna, hammam of bubbelbadSpeeltuinenCheques vacancesLabellise VACAFCredit cardsChequesLabel Clef VerteCamping het hele jaar geopendVerhuur van chaletsVerhuur van stacaravansVerhuur van appartementenVerhuur van bungalowsNatuurcampingSchaduwHalf schaduwZeer schaduwrijkWater op de staanplaatsenElectriciteitCamperaansluitingCamperparkingTelefoonWifi op staanplaatsenPostservicekluisstallingHuisdieren toegestaan met supplementZwembadKikkerbadSolariumJeu de boules terreinTafeltennisMini golfTennisbanenWandelenGeorganiseerde animatieSportieve animatieAvondanimatieTelevisieBibliotheekBiljartTafelvoetbal
Français English Nederlandse Deutsch Italiano Español
Vous êtes un professionnel ?

Twitter Facebook