In hetzelfde departement...
 
 1. Voordelen
 2. Omgeving
 3. Foto
 4. Promotie
 5. Lastminute
 6. Video
 7. Contact
Campinggids > frankrijk > Rhone Alpes > Ardeche > Lamastre > Camping De Retourtour

Camping De Retourtour

Photos du Camping De Retourtour
Photos du Camping De Retourtour
Photos du Camping De Retourtour
Meer foto's van de camping

Classement

met 130 staanplaatsen

Gesproken talen Français  English  

In het hart van de ardèche en de groene vallei van zachte, 1.5 km van lamastre en binnen 100 meter van de natuurlijke water, de camping retourtour verwelkomt u in een prachtige omgeving omgeving aan de voet van de kasteelruïne.

een maximum aan comfort met ruime plaatsen, moderne sanitaire voorzieningen, alles voor ontspanning en recreatie van groot en klein! verhuur van stacaravans, caravans en kleine huizen

Staanplaatsen vanaf 13.36€/nacht

Verhuuraccommodaties vanaf 215€/week

Aangegeven tarieven met uitzondering van aanbiedingen en last minutes, onder de volledige verantwoordelijkheid van de beheerdercamping.
Tarief staanplaats = 1 nacht voor 2 volwassenen + [voertuig + caravan of tent] of camper + electriciteit (exclusief toeristenbelasting).
Tarief verhuuraccommodatie = 1 week verhuur voor 4 personen minimum pour 2 volwassenen, 2 kinderen onder de 13 en 1 voertuig (exclusief extra's en toeristenbelasting).
Localisation

Localisering Camping De Retourtour

Lat : 44.991679 | Long : 4.5649200

Statistiques camping Statistieken Camping De Retourtour

Inscrijfdatum camping Inscrijfdatum : 23-04-06

Laatste update : camping Laatste update : 27-11-18

 Campingbestand : 46089 bezoekers

 Campingwebsite : 3158 bezoekers

CAMPING DE RETOURTOUR
1 Rue De Retourtour
07270 Lamastre
FRANKRIJK
Telefoon 04 75 06 40 71
KruidenierMeeneemmaaltijdenRestaurantBarBakkerIjs om in te vriezenBarbecueSanitair toegankelijk voor gehandicaptenVolledig toegankelijk voor gehandicaptenWasmachineStrijkenGasverkoopWarme douchesBaby badkamerMini ClubSpeelzaalSpeeltuinenCheques vacancesLabellise VACAFCredit cardsChequesVerhuur van stacaravansVerhuur van bungalowtentenVerhuur van tentenVerhuur van caravansSchaduwHalf schaduwWater op de staanplaatsenElectriciteitCamperaansluitingCamperparkingTelefoonWifi op staanplaatsenPostservicekluisstallingHuisdieren toegestaan met supplementZwembadZwemmen in meer of rivierStrandVolley BallFietsverhuurJeu de boules terreinTafeltennisMini golfMultisport terreinSportzaalVoetbalterreinVissenWandelenGeorganiseerde animatieAvondanimatieTelevisieBibliotheekTafelvoetbalKaartspelenGemeenschapsspellen
Photos du Camping De Retourtour Photos du Camping De Retourtour Photos du Camping De Retourtour
Français English Nederlandse Deutsch Italiano Español
Vous êtes un professionnel ?

Twitter Facebook