In hetzelfde departement...
 
  1. Voordelen
  2. Omgeving
  3. Foto
  4. Promotie
  5. Lastminute
  6. Video
  7. Contact

Camping Capfun El Moli

Deze camping biedt geen foto's - Hier enige informatie over de camping :

Classement

met 285 staanplaatsen

Gesproken talen Français  English  Nederlandse  

Camping el moli in elne biedt verhuur van recente accommodaties, voor een plezierige vakantie met de familie. huisdieren zijn toegestaan op de camping. u hebt de mogelijkheid om (wegwerp)lakens, gasbarbecues en basispakketten te huren.
de camping is gelegen op slechts 5 km van de zandstranden en er is een mooi zwembad op het terrein. kinderen zullen zich vermaken in de prachtige glijbanen en voor de allerkleinsten is er een peuterbad.
op de camping el moli is de fundose rood, dat wil zeggen dat het een levendige camping is. van zaterdag 30 juni tot zaterdag 1 september 2018 wordt er het volgende aangeboden op de camping:
een miniclub (4 -12 jaar), hier zijn uw kinderen van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur en van 15:00 tot 17:30 uur welkom.
de nobodys (13 - 17 jaar), zij komen 5 keer in de week samen.
4 animatoren die de hele zomer op de camping aanwezig zijn.
elke ochtend wordt er wateraerobics georganiseerd en gedurende de dag zijn er sporttoernooien en andere leuke activiteiten.
4 keer per week is er avondanimatie, we zullen u verrassen met onze top secret animatie en de ‘zomerdans'. veel avonden worden geleid door externe artiesten die shows van hoge kwaliteit aanbieden.
voor uw dagelijkse portie beweging heeft u toegang tot de tennisbaan van de camping, daarnaast is er een de jeu de boules baan en zijn er tafeltennistafels.
op camping el moli vindt u een bakkerij en een restaurant / snackbar.

Localisation

Localisering Camping Capfun El Moli

Lat : 42.612326 | Long : 2.984221

Statistiques camping Statistieken Camping Capfun El Moli

Inscrijfdatum camping Inscrijfdatum : 16-03-17

Laatste update : camping Laatste update : 19-04-18

 Campingbestand : 4584 bezoekers

 Abonnement van de camping : Vervallen  

CAMPING CAPFUN EL MOLI
Boulevard Archimède
66200 Elne
FRANKRIJK
Telefoon 04 68 22 08 46
RestaurantBarBakkerIjs om in te vriezenBarbecueSanitair toegankelijk voor gehandicaptenVerhuur toegankelijk voor gehandicaptenWasmachineDroogmachineStrijkenWarme douchesMini ClubSpeeltuinenCheques vacancesCredit cardsVerhuur van stacaravansVerhuur van bungalowsSchaduwHalf schaduwInternetterminalWifi op staanplaatsenkluisHuisdieren toegestaan met supplementWaterpretparkZwembadKikkerbadWaterglijbaanJeu de boules terreinTafeltennisTennisbanenMultisport terreinVoetbalterreinGeorganiseerde animatieSportieve animatieAvondanimatieKaartspelenGemeenschapsspellen
Français English Nederlandse Deutsch Italiano Español
Vous êtes un professionnel ?

Twitter Facebook